Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب محمدیان رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به ادعای برخی از موسسات بر مبنای اینکه «دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برخلاف قانون، دوره‌های آموزشی MBA و DBA با گواهی دانشگاه تهران را با مبالغ کلان به یک موسسه با سبقه آمادگی کنکور واگذار کرده است» اظهار کرد: چنین ادعایی به هیچ عنوان صحت ندارد و منبع انتشار این خبر بدون آگاهی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: آیین نامه های آموزش آزاد دانشگاه تهران در وبسایت دانشگاه تهران موجود است و از طریق جستجو در وب قابل دسترس برای همگان خواهد بود. براساس این آیین نامه استفاده از کارگزار آموزشی برای تهیه نیازمندیها و اجرای دوره ها بصورت رسمی و قانونی پذیرفته شده است. یعنی همه دانشکده های دانشگاه تهران میتوانند با بخش خصوصی و حتی اساتید دانشگاه به عنوان یک کارگزار آموزشی همکاری کنند.

محمدیان تصریح کرد: نحوه همکاری به اینصورت است که کارگزار آموزشی کاملا نقش یک بازاریاب را داشته باشد، یعنی کار‌های بازاریابی و اجرایی را انجام دهد. برای مثال، پذیرایی از دانشجویان در زمان برگزاری کلاس و ... شامل این موضوع می‌شود.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ادامه داد: استفاده از کارگزار تنها محدود به دانشگاه تهران نیست، بلکه دانشگاه‌های شهیدبهشتی، علامه طباطبایی و ... هم از آن استفاده می‌کنند، اما در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بر خلاف تمام دانشگاه‌های کشور با در نظر گرفتن محدودیت‌هایی بیشتر این مسئله برگزار می‌شود.

محمدیان گفت: در دانشگاه تهران دانشکده ها در استفاده از برند مشترک دانشگاه با موسسات منع شده اند، یعنی برگزاری دوره های آموزشی MBA و DBA کاملا تحت نظر و زیر نظر دانشگاه انجام می شود. گفتنی است پذیرش و جذب دانش پذیران این دوره ها نیز از طریق مصاحبه توسط اعضای هیئت علمی دانشکده است.

او اضافه کرد: همچنین مسائل مالی برگزاری دوره‌های آموزشی دانشگاه تهران کاملا به صورت شفاف و تحت نظر دانشگاه انجام می‌شود وانتخاب اساتید و ارزیابی آن‌ها و طراحی دوره‌ها با مشارکت نظر اعضای هیئت علمی صورت می‌گیرد.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ادامه داد: در آئین نامه آموزش‌های آزاد دانشگاه تهران به صورت قانونی و رسمی این حق وجود دارد که همه دانشکده‌ها بتوانند با یک کارگزار آموزشی یعنی بخش خصوصی همکاری کنند، همچنین در دانشگاه‌ها برای تبلیغ دوره‌ها با محدودیت مواجه هستیم و بودجه‌ای برای تبلیغات به صورت قانونی وجود ندارد؛ بنابراین مشارکت و همکاری دانشگاه‌ها با موسسات بخش خصوصی آزادی عمل بهتری را برای تبلیغات خواهد داشت.

محمدیان بیان کرد: دانشکده مدیریت اولین دانشکده ای در دانشگاه تهران بوده است که با سخت گیری بیشتر برای افزایش کیفیت دوره های جدید آموزشی خود از مدیران علمی تخصصی در هر دوره به عنوان برنامه ریز و ناظر بر اجرا در هر دوره استفاده کرده است.

او گفت: مدیر علمی کسی است که مسئولیت طراحی، اجرا و نظارت را بر عهده دارد و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی متناسب با تخصص خود در دوره‌های آموزشی اقدام به پذیرش افراد و سایر مباحث یعنی چگونگی برگزاری دوره ها، سرفصل ها، نحوه تدریس اساتید و ... می‌کنند.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بیان کرد: خیلی از افراد شرکت کننده در دوره‌های آموزش آزاد دانشگاه تهران به دلیل اینکه نمی‌توانند حد نصاب نمره را کسب کنند گواهی نامه هم دریافت نخواهند کرد، یعنی شراط ارائه گواهی نامه بر مبنای ارزیابی صورت می‌گیرد.

محمدیان گفت: دانشکده‌ها زیر نظر دانشگاه تهران متناسب با قوانین از کارگزاران بخش خصوصی استفاده می‌کنند و نقش اصلی او بیش از هر چیزی در تبلیغات و اجرای مناسب دوره است، همچنین تمامی کلاس‌ها در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌شود و انجام همین روند یعنی اینکه هر کلاس تحت نظر کامل ماست و در این خصوص نظرسنجی‌های مختلفی انجام می‌شود که اگر استادی کمتر از ۸۵ درصد نمره را دریافت کند حتما از سوی دانشگاه تعویض خواهد شد.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اضافه کرد: حجم بالای دانش پذیری در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تنها به دلیل کیفیت آموزش هاست و عامل دیگری در این موضوع دخیل نیست. گفتنی است که دیگر فردی به دنبال مدرک نیست و عامل مهم در افزایش اشتیاق جوانان به شرکت در کلاس‌های مدیریت دانشگاه تهران این است که آن‌ها در صنعت کار می‌کنند و هم اکنون برای دریافت مفاهیم کاربردی به دانشکده مدیریت آمده اند.

محمدیان تاکید کرد: برگزاری دوره‌های آموزش آزاد یکی از اهداف دانشگاه‌های سراسر کشور است. دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نیز برای این رسالت و استفاده از این فرصت اقدام به طراحی این آموزش‌ها کرده است که با یک جستجوی ساده مشخص خواهد شد که تعداد بیشماری از دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها مانند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه شهید بهشتی و ... در حال برگزاری این دوره‌ها هستند.

او گفت: با توجه به ساختار دولتی دانشگاه‌ها اجرای چابک پروژه‌ها دور از ذهن است، لذا در راستای استفاده از فرصت‌های تعامل بخش خصوصی با دانشکده مدیریت، این دانشکده بر طبق قوانین آموزش‌های آزاد دانشگاه تهران اقدام به شناسایی و عقد قرارداد با کارگزاران خود کردده است. این کارگزاران پس از یک فرایند طولانی گزینش و برای ادامه همکاری قرارداد‌های همکاری محکمی منعقد می‌شود.

محمدیان بیان کرد: در ادعای برخی از خبرگزاری‌های نامعلوم و گمنام، گفته شده است که این شرکت‌ها برای برگزاری دوره‌های خود از اسم دانشکده سو استفاده می‌کنند.

نکته اول: تهیه کننده این خبر بعد از جستجوی فراوان حتی نتوانسته است اسم آن شرکت‌ها را در لابه لای تبلیغات این دوره‌ها پیدا کند و در خبر قید کند. چرا؟ چون در هیچ یک از معرفی دوره‌ها اسمی از کارگزار وجود ندارد، و کلیه دوره‌ها با اسم دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است.

نکات مهم: 

۱- تمامی دوره‌های آموزش‌های آزاد در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.
۲- تمامی دور‌ها طبق آیین نامه آموزشی دانشگاه تهران تدوین و جهت اخذ مجوز برای دانشگاه تهران ارسال می‌شود.
۳-بیش از ۸۰ درصد مدرسین دور‌ها از اساتید دانشگاه تهران هستند.
۴- دوره‌ها توسط آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت نظارت می‌شود.
۵- صدور گواهینامه‌ها بعد از تایید دانشکده مدیریت توسط مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه تهران انجام می‌شود.
۶- تمامی قرارداد‌های دانش پذیران بین دانش پذیر و دانشکده مدیریت منعقد می‌گردد.
۸. ارزیابی اولیه کارگزاران توسط کمیته آموزش های آزاد دانشکده انجام می گردد و سپس متن قرارداد و انتخاب نهایی کارگزاران تحت نظارت کامل دانشگاه صورت گرفته است.

 وظیفه کارگزاران ر صرفا انجام تبلیغات و هماهنگی های لازم برای اجرای دوره در داخل دانشکده ها همچون انجام پذیرایی از دانشپذیران است. 

با ذکر بسیار دلایل دیگر این دست نظرات بدون تحقیق و ذکر منبع بسیار کاری غیر حرفه‌ای و اخلاقی است.

۱۰. امتیاز حق انحصاری برگزاری دوره ها صرفا برای دانشکده مدیریت است و انتخاب کلیه اساتید و سرفصل دوره ها و نیز پذیرش دانش پذیران در مصاحبه هابا نظارت کامل دانشکده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشکده مدیریت دانشکده مدیریت دانشگاه تهران دانشکده مدیریت دانشگاه تهران آزاد دانشگاه تهران برگزاری دوره برگزاری دوره ها دوره های آموزشی دوره های آموزش انجام می شود دانشگاه ها دانشکده ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه فرهیختگان نوشت:

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آنها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.
کاسبان کاهش مشارکت
خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت‌ دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت و عدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

۲۳۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904137

دیگر خبرها

  • آموزش رای الکترونیک در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی